COLEGIOS

FLYER valencia mail
Som un centre de primer contacte amb la natura, disposem d’horta ecològica, animals de granja, una zona de muntanya i paratge natural, un entorn on els/les alumnes prendran consciència de la importància del respecte al medi ambient i la vida rural.
Treballem continguts, relacionats amb l’educació ambiental, paral•lels i complementaris als que treballeu en els centres educatius. Per a això disposem d’una àmplia oferta de programes adaptats per a educació infantil, primària, secundària i cicles formatius, programats i personalitzats per a cada grup.
Oferim una sèrie d’activitats, jocs, tallers, recursos educatius i pedagògics aplicats en el medi natural, per a educar i promoure conductes mediambientals saludables.
Per als/les alumnes de l’ESO, a més, organitzem eixides al voltant de la Serra Falconera, excursions de senderisme, visita de coves, etc.
Demana’ns informació sense compromís!.

infofalconera@gmail.com

 

Somos un centro de primer contacto con la naturaleza, disponemos de huerta ecológica, animales de granja, una zona de monte y paraje natural, un entorno donde los alumnos/as tomarán conciencia de la importancia del respeto al medioambiente y la vida rural.
Trabajamos contenidos, relacionados con la educación ambiental, paralelos y complementarios a los que trabajáis en los centros educativos. Para ello disponemos de una amplia oferta de programas adaptados para educación infantil, primaria, secundaria y ciclos formativos, programados y personalizados a cada grupo.
Ofrecemos una serie de actividades, juegos, talleres, recursos educativos y pedagógicos aplicados en el medio natural, para educar y promover conductas medioambientales saludables.
Para los alumnos/as de la ESO, además, organizamos salidas alrededor de la Sierra Falconera, excursiones de senderismo, visita de cuevas, etc.
Pídenos información sin compromiso!.

infofalconera@gmail.com

Anuncios